Nascholingen

De huisarts, bedrijfsarts, doktersassistent, POH-ers en andere zorgprofessionals spelen een cruciale rol bij de begeleiding c.q. behandeling van vrouwen met overgangsproblemen.

Specifieke kennis over de problematiek tijdens de overgang en op de hoogte zijn van de diverse behandelingsmogelijkheden, vormen de basis voor een optimale zorg voor vrouwen in deze leeftijdscategorie.

De nascholingen die wij bieden zijn dan ook specifiek gericht op deze belangrijke beroepsgroepen. Naast uitgebreide kennis bieden wij ook praktische tools aan. De nascholingen zijn geaccrediteerd.

Vind je het prettig om met de gehele praktijk gezamenlijk kennis op te doen, dan is wellicht het interactieve symposium voor de eerstelijnspraktijk een goed idee. Kijk HIER voor meer informatie.

NASCHOLING VOOR DE GEHELE 1E LIJN
accreditatie: 3 punten
(d
oktersassistenten en POH-ers)

Wij bieden een geaccrediteerde nascholing “Vrouwenspreekuur voor vrouwen van 45+ in de eerste lijn” voor de gehele 1e lijnspraktijk, online en op locatie. Tarief op aanvraag (vrijgesteld van BTW) incl. het handboek ‘Menoblues’. Neem gerust contact op met ons.

NASCHOLING DOKTERSASSISTENTEN
accreditatie: 3 punten

Wij bieden diverse in-company mogelijkheden, online of op locatie. Tarief op aanvraag (vrijgesteld van BTW) inclusief het boek ‘Wat elke vrouw moet weten‘. Neem gerust contact met ons op.

NASCHOLING HUISARTSEN
accreditatie: 3 punten

Wij bieden diverse in-company mogelijkheden, online of op locatie. Tarief op aanvraag (vrijgesteld van BTW), incl. handboek ‘Menoblues’. Neem gerust contact met ons op.

NASCHOLING BEDRIJFSARTSEN
accreditatie: 2 punten

Wij bieden diverse in-company mogelijkheden, online of op locatie. Tarief op aanvraag (vrijgesteld van BTW) inclusief het handboek ‘Menoblues‘. Neem gerust contact met ons op.