Nascholingen

De bedrijfsarts, huisarts en zorgprofessionals spelen een cruciale rol bij de begeleiding c.q. behandeling van vrouwen met overgangsproblemen.

Specifieke kennis over de problematiek tijdens de overgang en op de hoogte zijn van de diverse behandelingsmogelijkheden, vormen de basis voor een optimale zorg voor vrouwen in deze leeftijdscategorie.

De nascholingen die wij bieden zijn dan ook specifiek gericht op deze belangrijke beroepsgroepen. Naast uitgebreide kennis bieden wij ook praktische tools aan. De nascholingen zijn geaccrediteerd.

Vind je het prettig om met de gehele praktijk gezamenlijk kennis op te doen, dan is wellicht het interactieve symposium voor de eerstelijnspraktijk een goed idee. Kijk HIER voor meer informatie.

NASCHOLING HUISARTSEN
accreditatie: 3 punten

Wij bieden diverse in-company mogelijkheden, online of op locatie. Tarief op aanvraag (vrijgesteld van BTW), incl. 2 handboeken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te verkennen.

Meer informatie

NASCHOLING DOKTERSASSISTENTEN
accreditatie: 3 punten

Wij bieden diverse in-company mogelijkheden, online of op locatie. Tarief op aanvraag (vrijgesteld van BTW) inclusief het boek ‘Wat elke vrouw moet weten‘. Neem gerust contact met ons op.

Meer informatie

NASCHOLING BEDRIJFSARTSEN
accreditatie: 2 punten

Wij bieden diverse in-company mogelijkheden, online of op locatie.
Tarief op aanvraag (vrijgesteld van BTW) inclusief het handboek ‘Menoblues‘. Neem gerust contact met ons op.

Meer informatie