VROUW&WIJZER – WINTER 2021

Onze tweede editie van het online magazine is nu beschikbaar!

We zijn heel blij dat de overgang steeds meer onderwerp van gesprek is en dat er ook steeds meer vrouwen opstaan die geen genoegen meer nemen met de boodschap: ‘het hoort erbij en leer er maar mee leven’. Een aantal prachtige dames die een ambassadeursrol op zich heeft genomen vertellen in deze editie over hun eigen ervaring. Zo kun je het verhaal lezen van Anita Witzier die besloot dat zij niet mee ging doen aan die aanstellerij rondom de overgang, en dat besluit helaas moest herzien. Ook Pia Douwes vertelt haar eerlijke verhaal over de impact van de overgang op haar leven en carrière. Gynaecoloog Dorenda van Dijken bespreekt de feiten en fabels over hormoontherapie en cardioloog Els Olde Bijvank vertelt je meer over de vrouwspecifieke risicofactoren op hart- en vaatziekten. En je vindt nog veel meer verhalen en informatie.

Klik op onderstaande afbeelding om het magazine online te bekijken.

Onze dank gaat uit naar iedereen die heeft meegewerkt aan deze uitgave.

Veel leesplezier!

Pauline, Wilma, Miranda

covervrouwenwijzer2winter2021

Waar wil jij over lezen?

Is er een onderwerp waar je graag meer over zou willen lezen? Of heb je zelf een verhaal te vertellen waar je andere vrouwen en hun omgeving mee zou willen inspireren? Laat het ons weten.

CONTACT

VROUW&WIJZER – ZOMER 2021

Ons online magazine is nu beschikbaar!

In deze editie maak je kennis met een aantal krachtige vrouwen met soms niet alledaagse beroepen, die openhartig vertellen over hoe zij op dit punt in hun carrière zijn aangekomen. Daarnaast vertelt acupuncturist Gilles Stoop over hoe je acupunctuur kunt inzetten bij overgangsklachten. Overgangsklachten staan ook op de lijst van de World Health Organisation (WHO) van gezondheidsklachten waarvoor acupunctuur als geneeswijze ingezet kan worden. Niet zo vreemd, want de behandeling van vrouwenklachten heeft altijd een belangrijke plaats ingenomen binnen de Traditionele Chinese Geneeskunde, waarvan acupunctuur een onderdeel is.

Klik op onderstaande afbeelding om het magazine online te bekijken.

Onze dank gaat uit naar iedereen die heeft meegewerkt aan deze eerste uitgave.

Veel leesplezier!

Pauline, Wilma, Miranda

Magazine De Vrouwenwijzer editie zomer 2021

Waar wil jij over lezen?

Wil je in vervolg het online magazine per mail ontvangen, meld je dan aan voor het Vrouwenwijzer Nieuws

aanmelden